здравйете, нов съм в форума предсоти ми закопуване на алфа гтв искам да попитам има ли начин да разбера ако километража и е въртян назад? Спешно е благодаря Ви!
Известие
Collapse
No announcement yet.
*как да разберем ако километражът на *ГТВ е въртян назад?
Collapse
X
-
Първоначално публикувано от insensmusic Покажи съобщениездравйете, нов съм в форума предсоти ми закопуване на алфа гтв искам да попитам има ли начин да разбера ако километража и е въртян назад? Спешно е благодаря Ви!
159 1.8 MPI
166 2.0 TS (ex)
-
Първоначално публикувано от insensmusic Покажи съобщениездравйете, нов съм в форума предсоти ми закопуване на алфа гтв искам да попитам има ли начин да разбера ако километража и е въртян назад? Спешно е благодаря Ви!
Comment
-
Мда, аз съм с 2.10.4 и ми хвръкна шапката като видях какво показа FiatECUScan. Алфите ще вземат да се окажат бати коравите коли
Сега моя въпрос е как може да си дам километража напред с наличната апаратура (VAG-COM) и с още няколко самоделски флаш-програматорчета.Last edited by b_angelov; d.m.y г., 18:49.
Comment
-
Първоначално публикувано от b_angelov Покажи съобщениеМда, аз съм с 2.10.4 и ми хвръкна шапката като видях какво показа FiatECUScan. Алфите ще вземат да се окажат бати коравите коли
Сега моя въпрос е как може да си дам километража напред с наличната апаратура (VAG-COM) и с още няколко самоделски флаш-програматорчета.
програмиране на процесора.Alfa GTV 1.8 TS
Alfa 33 1,4 feeling 94г.
Alfa 6 2,5 TD - в спомените само
Comment
-
Първоначално публикувано от insensmusic Покажи съобщениеhttp://www.cars.bg/u156903 това е колата нов внос е мисля че малко ще знаят за нея, но все пак..
Дори кожен салон няма описанМоето лично мнение тази за тази цена твърдо не !
Last edited by thecleaner; d.m.y г., 22:43.
Comment
-
Първоначално публикувано от b_angelov Покажи съобщениеМда, аз съм с 2.10.4 и ми хвръкна шапката като видях какво показа FiatECUScan. Алфите ще вземат да се окажат бати коравите коли
Сега моя въпрос е как може да си дам километража напред с наличната апаратура (VAG-COM) и с още няколко самоделски флаш-програматорчета.Alfa Romeo 147 1,9 JTD 8v 115 cv + STEINHOF SPORT
Comment
-
Първоначално публикувано от AR147 Покажи съобщениеФиат еко скан ги вади едни глупости , според него за около гоина съм минал над 150 к
Comment
-
Първоначално публикувано от b_angelov Покажи съобщениеПри мен май си отчита вярно. Направих му един 50-60 километров тест и резултата беше 1:1 с таблото. До колкото разбирам при някои Мотроници пердаши дистанцията х5. Твоя да не е от тях?Alfa Romeo 147 1,9 JTD 8v 115 cv + STEINHOF SPORT
Comment
-
Даже гледам си писал и в темата за ФЕС.
http://clubalfaromeo.com/forum/showt...%E6#post767685
Незнам каква им е логиката на някои мотроници.
Comment
Comment